201906.05
0

Wet DBA, zzp en platformisering

In samenwerking met Mobiliteit Utrecht verzorgt Van Dis:arbeidsrecht een serie korte cursussen voor mobiliteitsprofessionals. De cursus is ook relevant voor mobiliteitsprofessionals in de overheidssector en de transitie naar het arbeidsrecht op basis van de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren. Inschrijven is kosteloos voor leden van Mobiliteit Utrecht en kan door een mail te sturen aan info@mobiliteit-utrecht.nl.

Donderdag 20 juni 2019: Wet DBA, zzp en platformisering
De inzet van zzp-ers is gemeengoed, maar niet goed geregeld en omgeven met veel onduidelijkheid, zowel op arbeidsjuridisch als fiscaal vlak. Dit brengt risico’s met zich mee, maar ook mogelijkheden. Tijdens dit programma-onderdeel gaan we nader in op de kwalificatievraag en formuleren we enkele vuistregels voor de inzet van zzp-ers, al dan niet via detachering.

16.00 ontvangst
16.15 start cursus
17.30 vragen en casus
18.00 afsluiting

De locatie is het kantoor van Van Dis: Arbeidsrecht, Groenekanseweg 70 in De Bilt. Mr. L.S. (Bas) van Dis is twintig jaar werkzaam als gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat en onder meer bekend van de Deliveroo-zaak waarin hij optrad voor maaltijdbezorger Sytze. Hij is sinds 2016 verbonden aan het platform van Mobiliteit Utrecht als kennispartner.

Save the date: volgende cursus donderdag 10 oktober 2019: Externe re-integratie in arbeidsrechtelijk perspectief